16 Redenen Om Af Te Vallen.

16 Redenen

De meeste mensen willen afvallen door een van de meest voorkomende redenen; ze willen op zoek naar een beter en gezonder leven, ze willen meer aantrekkelijker gevonden worden of ze willen niet bekend staan als lui en onaantrekkelijk (wat mensen meestal denken bij het idee van een overgewicht persoon). Overal waar je kijkt zie je dunne mensen. Beroemdheden in tijdschriften, op TV en op het internet. Mensen die slank zijn, zijn populair, aantrekkelijk en succesvol. Iedereen wil over deze kwaliteiten beschikken want het verhoogt het gevoel van eigenwaarde. Dat is iets waar mensen die zwaarlijvig zijn elke dag aan denken op een dagelijkse basis. Daarom deze 16 redenen om af te vallen:

1. Het Verminderd Astma Symptomen. De astma wordt niet veroorzaakt door het extra gewicht op het lichaam, maar het gewicht kan de symptomen van de astma verminderen. Wanneer uw overgewicht heeft zal het voor uw lichaam zwaarder zijn deze symptomen te verwerken. Teveel gewicht legt meer druk op uw longen en de klieren in uw bijnieren. Deze organen zorgen voor het voorkomen en controleren van de astmasymptomen.
Het verliezen van gewicht kan de astma symptomen verminderen evenals het minimaliseren van het voorkomen van astma aanvallen.

2. Beter Ademhaling. Teveel gewicht zet druk op de interne organen, zoals uw longen. Meer gewicht op uw longen betekent dat uw lichaam het zwaarder en moeilijker heeft om uw borstkas op en neer te bewegen. Hierdoor kan er minder zuurstof in geademd worden en minder kooldioxide uitgeademd. Door gewicht te verliezen zal er minder druk op de longen zijn waardoor het makkelijker is zuurstof en andere voedingstoffen door uw lichaam te verspreiden.

3. Verbeteren Van Bloed Druk. Mensen met overgewicht hebben twee keer zoveel risico op hypertensie (hoge bloed druk). Dit wordt veroorzaakt doordat het gewicht op de aderen drukt, waardoor het hart het moeilijker heeft om al het bloed door uw lichaam te pompen. Als u gewicht verliest zal het voor uw lichaam makkelijker zijn uw bloed te laten circuleren waardoor uw bloed druk zal dalen.

4. Verklein De Risico’s Van Hart Ziekte. Teveel gewicht rond het abdominale gedeelte van het lichaam verhoogt het risico voor levensbedreigende ziekten, zoals hartziekten. Dit risico valt te verkleinen door gewicht te verliezen rond het midden van uw bovenlichaam.

5. Lager Cholesterol gehalte. Overgewicht verhoogt uw risico op een hoog gehalte van het LDL, de slechte cholesterol, en een laag HDL gehalte, de goede cholesterol. Door gewicht te verliezen kunt u uw LDL verlagen en het verhogen van uw HDL. Ook kan het uw totaal gehalte van cholesterol verminderen. Het kan zelfs voorkomen dat u uw cholesterol verminderende medicijnen niet meer hoeft te slikken.

6. Afname Van Medicatie. Veel voorgeschreven medicijnen, recepten en OTC-medicatie kunnen het gevolg zijn van het hebben van overgewicht. Artsen schrijven alle soorten medicijnen voor voor mensen die zwaarlijvig zijn, zoals bloed druk (gestegen), cholesterol, insuline voor diabetes, etc. Maar gewicht verliezen kan niet alleen helpen uw medicijngebruik te verminderen, maar het komt soms ook voor dat uw medicatie niet langer meer nodig is.

7. Verwissel Type 2 Diabetes. Obesity zijn een belangrijke risicofactor voor Diabetes Type 2. Diabetes is de meest voorkomende ziekte voor mensen die overgewicht hebben. De effecten hiervan kunnen verminderd worden door gewicht te verliezen. Afvallen is daarom ook de meest aanbevolen behandeling voor mensen met borderline diabetes. Door het verliezen van gewicht kan uw bloedsuiker gehalte en insuline gehalte normaliseren.

8. Verminderd Risico Op Kanker. Obesitas is gekoppeld aan een aantal vormen van kanker. Vrouwen, die zwaarlijvig zijn, hebben een grotere kans om borstkanker, baarmoederhalskanker en ovariumkanker op te lopen. Mannen met overgewicht hebben een grotere kans op prostaat kanker. Door uw gewicht te verliezen verminderd u het eventuele risico op alle van deze ziekten.

9. Verminderen Van Klachten Arthrose. Er wordt meer en teveel gewicht geplaatst op uw gewrichten, zoals de knieën en enkels. Voor mensen die artritis, of ontstekingen in de gewrichten hebben, zijn al minder mobiel. Door af te vallen kunt u de druk op uw gewrichten verminderen. Dit kan de pijn van de reuma verlichten maar ook de functie van deze gewrichten verbeteren waardoor u uw gemakkelijker kan verplaatsen.

10. Verlichten Pijntjes En Pijnen. Onze voeten dragen al het gewicht van ons gehele lichaam. Hoe zwaarder je bent hoe zwaarder je voeten het hebben dit gewicht te dragen op een dagelijkse basis. Wanneer u gewicht verliest zal er minder druk op uw voeten zijn waardoor u uzelf weer makkelijker kan verplaatsen en weer actief kunt zijn.

11. Betere Huid. Met iedere kilo extra gewicht zal uw huid steeds meer oprekken. Hoe ouder u bent, hoe meer de elasticiteit in uw huid afneemt. Dus na meer jaren met overgewicht zal de mogelijkheid van uw huid, elastisch te blijven, steeds meer afnemen. Daarnaast kan een dieet leiden tot veranderingen in uw huidskleur en elasticiteit. Mensen met overgewicht consumeren over het algemeen grote bedragen koolhydraten en suikers. Deze veroorzaken de huid bleker te worden en het teveel produceren van huidcellen (vervellen van de huid). Door het verminderen van voedsel met grote bedragen van deze voedingsstoffen zal u gewicht verliezen en uw huid verbeteren!

12. De Snurk Geluiden. Mensen met overgewicht hebben een hoger risico voor slaap stoornissen. Teveel gewicht kan de kans op minder slaap verhogen na het gevolg van slaap apneu. Slaap apneu verstoort de diepe slaap, waardoor uw ‘s ochtends niet uitgerust wakker kunt worden. Ook kan het ervoor zorgen dat u niet de gehele nacht slaap kunt vatten, maar elke paar uur wakker wordt. Door het verliezen van gewicht kunt u slaap apneu en andere symptomen voorkomen of verminderen, en kunt u gerust slapen.

13. Verhoogd Uithoudingsvermogen En Doorzettingsvermogen. Met elk extra kilotje toegevoegd aan uw gewicht, verminderd u de mogelijkheid om elke dag iets actiefs te doen, omdat u moe of lui bent. Probeer de “luie” activiteiten te vermijden. En als je steeds meer gewicht verliest wordt het makkelijker om activiteiten te doen zoals lopen, oefeningen, klim trap, enz.

14. Beter Humeur. Wanneer u overgewicht hebt zijn de systemen in uw lichaam uit evenwicht. Dit omvat het bedrag van hormonen in uw lichaam die uw humeur creëren. Mensen met overgewicht lopen een verhoogd risico op ernstige depressies en hebben het meest last van depressieve gevoelens. Bovendien kan depressie een reden zijn voor uw overgewicht. Dit omdat een depressie de bereidheid, om overgewicht te voorkomen, verminderd. Het verliezen van gewicht kan alles verbeteren. Het stimuleert uw zelfbeeld en uw zelfvertrouwen. Sporten en actief bezig zijn verhoogt het percentage van endorfine in uw bloed. Dit hormoon zorgt voor een fijne sfeer en humeur, en elimineert depressieve gevoelens. Als de hormonen in het lichaam in balans zijn, verminderd dit ook de hoeveelheid vet weefsel in het lichaam.

15. Verhoging Kwaliteit Van Uw Leven. Mensen met overgewicht lijden gewoonlijk aan een lage eigen dunk. Er spelen gevoelens van schaamte mee, en zijn meer sociaal geïsoleerd. Daarnaast kan het verminderen van seksuele prestaties gepaard gaan met overgewicht. Als u gewicht verliest vergroot u uw vertrouwen in uzelf. Je bent zelfverzekerd in je uiterlijk en je voelt je beter over niet alleen de manier hoe u uitziet, maar ook over uzelf in het algemeen. Hierdoor verbetert u uw mogelijkheid om te voldoen aan eisen van mensen, voor het krijgen van vrienden, sociale contacten en romantische relaties.

16. Stijging Levensverwachting. Het hebben van overtollig gewicht kan een negatief effect hebben op uw lichaam. Niet alleen stijgt het risico van ziekte, maar ook verminderd het uw levensverwachting. Het verliezen van gewicht kan drastisch de lengte van uw leven vergroten. Gezonder eten en sporten verhogen de levensduur nog meer. Dit omvat ook het wegwerken en voorkomen van de slechte gewoonten.

slank in balans