Biohcg ondersteuning tijdens het afvallen?

biohcg ORIGINAL

De Biohcg Original kuur is een afslankkuur met een doel. Eerst gaat u 24 dagen lang diëten met de Biohcg als ondersteuning. Daarna begint u aan een uitgekiende stabilisatiefase om u verloren gewicht te stabiliseren. De biohcg ORIGINAL kuur is een behandeling die u ondersteunt bij het afvallen. De behandeling duurt 24 dagen. Deze behandeling is op biologische basis (geen hormoon). U verliest gewicht door middel van een dieet in combinatie met de biohcg ORIGINAL.

Volledig biologisch

biohcg ORIGINALDeze kuur is volledig biologisch. Na het volgen van de 24daagse Biohcg kuur komt u in een stabilisatieperiode. Ook hierin kunt u nog afvallen. De Biohcg kuur helpt u bij het afvallen. Samen met een op maat geschreven dieet van 500 calorieën valt u af zonder er veel moeite voor te doen. Beweging helpt u extra af te vallen tijdens de Biohcg kuur. Ook worden de overtollige vetvoorraden, op buik,billen en dijen, aangesproken. De Biohcg kuur is voor iedereen geschikt. Heeft u last van suikerziekte, medicijnen voor hoge of lage bloeddruk, schildklieraandoeningen of heeft u twijfels, dan is het raadzaam uw arts te raadplegen. Zowel mannen als vrouwens kunnen gebruik maken van de Biohcg ORIGINAL kuur.

Biohcg stabilisatiefase.

In de stabilisatiefase mag u elke dag iets meer. Het is niet echt een dieet, maar meer een richtlijn voor een betere, gezonde manier van eten. U zult ontdekken wat eten met u doet. U heeft de Biohcg Original als hulpmiddel gehad. Nu is het de bedoeling dat u leert omgaan met de zogenaamde valkuilen. Een normale reactie van je lichaam bij een dieet is het hongergevoel. Biohcg staat voor Humane Chorion Gonadotropine. Deze lichaamseigen stof komt voor in het bloed. Een belangrijke functie van de bioHCG is de communicatie met de hypothalamus. Dit onderdeel van de hersenen is verantwoordelijk voor de vetverbranding. Het handmatig energetiseren van de Biohcg ORIGINAL zorgt voor een perfecte kwaliteit. Het is gemakkelijk toe te dienen via de mond.

De voordelen van een Biohcg behandelkuur

  • Optimale kwaliteit door het handmatig energetiseren.
  • Maatwerk.
  • Geen hormoon, 100% veilig.
  • Na de kuur de stabilisatieperiode.

De kracht van de Biohcg ORIGINAL is niet alleen de ondersteuning bij het afvallen, maar ook het helpen verminderen van het Jojo-effect. Door het toepassen van een optimaal voedingsadvies tijdens de stabilisatiefase, valt u minder snel terug in uw oude eetpatroon. Dat terugvallen proberen wij te voorkomen met de stabilisatieperiode. Wanneer u eenmaal het Biohcg dieet heeft gevolgd, dan is het echt niet zo dat u helemaal niets meer mag. Wel wijzen wij u op de valkuilen.

 

slank in balans