Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een wetenschappelijk getest en medisch verantwoord dieet. Met dit dieetplan valt u in een relatieve korte periode, onder begeleiding van een ervaren consulent flink af.

Cambridge dieet: afvallen in een korte periode

De key van het Cambridge dieet is dat u weinig calorieën tot u neemt. Het Cambridge dieet plan heeft hiervoor verschillende maaltijdvervangende producten ontwikkelt zoals shakes, soepen en repen. In tegenstelling tot heel veel diëten zijn de producten van het Cambridge dieet wel lekker te eten. Deze producten smaken niet vies zodat u het nog heerlijk vindt ook. Is dat niet heerlijk om iets lekkers te eten en dan ook nog afvallen?

Cambridge dieet: afvallen onder begeleiding

Een ander belangrijk punt bij het Cambridge dieet is dat u afvalt onder begeleiding van een consulent. Deze let op uw gewicht en gezondheid om ervoor te zorgen dat uw gezondheid alleen maar beter wordt. Er zijn in Nederland een aanzienlijke hoeveelheid consulenten die u kunnen helpen met verantwoord afvallen.

Cambridge dieet: waar te koop?

De producten van het Cambridge dieet kunt u niet in een winkel kopen. Alhoewel het Cambridge weight plan actief is in ruim 30 landen kunt u het alleen kopen via de consulenten. Dit is een verantwoorde keuze en zorgt ervoor dat u het product niet zomaar gaat gebruiken.

Cambridge dieet: de ervaringen

Er zijn heel veel mensen zeer positief over het dieet. Dit komt doordat zijn in een korte periode veel gewicht zijn verloren terwijl ze onder begeleiding stonden van een consulenten. Op de website van het Cambridge weight plan kunt u veel van de goede succesverhalen lezen.

slank in balans