Goede tips voor je profiel

dating profiel

Om een interessant profiel aan te maken en de aandacht van anderen op u te vestigen:

Misschien is het duidelijk geworden dat het niet altijd heel gemakkelijk is om die ene te vinden, en misschien heb je de ene flop na de andere keer op keer al meegemaakt. Op lange termijn kan het stressvol zijn, want alles wat je wilt doen is bemind worden. Na de vele teleurstellingen, waarschijnlijk de vraag; hoe vind ik de perfecte droompartner?

Maak je geen zorgen, hij is daar ergens. Hij moet gewoon gevonden worden, anders vindt hij je. U het vinden door het creëren van een profiel dat de lezer vangt. Houd in gedachten dat je een profiel van enkele duizenden, dus de kans om te worden gevonden door uw komende slechts een is, rekening houdend met, vrij klein. Als uw profiel is aandacht te nemen, en als je de aandacht vestigen op jezelf, dan verhoogt u uw kansen aanzienlijk.
Hoe je datingprofiel een hit wordt

Zodra je een profiel hebt aangemaakt op een datingsite, zoals ik al zei, is het belangrijk om je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Allereerst is het belangrijk om eerlijk te zijn, zoals je weet eerlijkheid duurt het langst. Vervolgens is het belangrijk om precies te schrijven wat je van je partner verwacht. Op die manier weten je profielbezoekers of ze voor jou relevant zijn en verklein je het aantal irrelevante query’s. Een ander belangrijk ding is uw hele schrijfstijl en set-up; het is belangrijk dat er geen spelfouten in je profiel staan, het is ergerlijk zich en kan in het ergste geval potentiële partners wegjagen.

Wees voorzichtig grappig en zeker niet sarcastisch, het kan  makkelijk verkeerd worden begrepen. Een ander belangrijk ding is wat specifiek is geschreven. Wees voorzichtig om te schrijven: “Ik ga graag wandelen langs het strand”, het is natuurlijk een leuke interesse, maar het is een beetje saai. Zie jezelf als een heel speciaal persoon, wat kun je doen wat anderen niet kunnen. Beschrijf jezelf van de beste kant. Maak jezelf spannend en interessant. Als je extreme sporten doet, heb je iets wilds meegemaakt in je leven of je houdt gewoon van groene nagellak, dus schrijf dit omdat het verankerd is in het hoofd van je profielbezoekers.

Verschillen tussen mannen en vrouwen

Afhankelijk van of u man of vrouw bent, zijn er een aantal factoren die u bewust moet zijn van het schrijven in het datingprofiel. Als een man, moet men niet klinken te beslissend en controlerend, noch te vulgair. Dat is een groot pluspunt, als je goed bent in het articuleren van jezelf, moet het direct naar de vrouwen gaan. Als vrouw is het belangrijk om niet te kleinzielig te klinken, en bovendien is het belangrijk om niet te veel op seks te zijn gericht. Dit kan gemakkelijk worden gezien door mannen als goedkoop, en dus heeft men niet het potentieel voor een langere relatie. Wees een beetje geheimzinnig op de ondeugende manier een interessante date.

slank in balans