Groene Koffie Bonen Dieet, wat is dat?

Groene koffie

“Groene koffie” verwijst naar de rauwe of geroosterde zaden (bonen) van Coffea vruchten. Groene koffiebonen worden schoongemaakt, gedroogd, geroosterd, gemalen en gebrand om koffie te produceren. Onderzoekers beweren dat het extract van de groene koffieboon kan helpen bij gewichtsverlies. Ook in de Nederlandse taal gebruikt met vaak de Engelse term “Green Coffee Bean Extract”.

Bij een recente studie over groene koffiebonen volgden onderzoekers een groep van 16 volwassenen die een speciale groene koffieboon extract van chlorogeenzuren bij verschillende doseringen (700 of 1050 milligram per dag), gedurende 12 weken kreeg toegediend. Alle 16 volwassenen werden beschouwd als mensen met overgewicht, hetgeen blijkt uit een BMI (body mass index) van meer dan 25. De proefpersonen hebben allen een positieve uitslag behaald bij de test.

Groene koffieDe Amerikaanse TV dokter Dr. Mehmet Oz heeft voor zijn show ook het Groene koffieboon extract getest. Om de effecten van het groene koffieboon extract voor The Dr. Oz Show te testen, werd een medisch team gevormd onder leiding van deskundigen, waaronder dr. Caroline Apovian en diëtist Kristin Kirkpatrick. Het was het grootste project dat de show ooit had gedaan. Het medisch team van de show wierf 100 vrouwen tussen de leeftijden van 35 en 49 met overgewicht en een BMI tussen 25 en 45. De vrouwen waren niet zwanger en gaven geen borstvoeding. Hadden geen grote medische problemen zoals diabetes, of een voorgeschiedenis van een hartaanval of beroerte. Deze vrouwen kregen of het groene koffieboon extract, of een placebo en werden geïnstrueerd om 400mg (let op, onze capsules bevatten 800mg) capsules, driemaal per dag, 30 minuten voor de maaltijd in te nemen.

Geen enkele deelnemer wist welke pil zij kregen. Bovendien werden de deelnemers geïnstrueerd om hun dieet niet veranderen en een voedseldagboek bij te houden dat zou helpen The Dr. Oz Show te zien wat deze vrouwen aten. Na twee weken werden de proefpersonen gewogen en bleek dat de groep vrouwen die het groene koffieboon extract een beter resultaat had dan de andere groep, wellicht omdat ze zich meer bewust waren van hun eetgewoontes gedurende de twee weken vanwege het bijhouden van het voedseldagboek.

Waarom kiest u voor een Groene Koffie Bonen Dieet?

Chlorogenic zuur is een anti-oxidant diein Groene Koffie Bonen zit en waarvan een aantal onderzoekers geloven dat dit het bestanddeel in de ongeroosterde koffieboon is welke de voordelen voor u oplevert. U wilt resultaat bereiken wanneer u besluit een voedingssupplement te gaan gebruiken om uw gewicht te beheersen. Resultaat kunt u verwachten wanneer u gebruik maakt van Groene Koffiebonen Dieet!

slank in balans