Het bloedgroepdieet een dieet in overeenstemming met je bloedgroep.

het bloedgroepdieet

Van de vele diëten die ons helpen gewicht te verliezen, zijn slechts enkele in geringe mate aangepast aan de individuele menselijk behoeften. Gewoonlijk worden voedingsprogramma’s op basis van algemene doeleinden aanbevolen. Daarom hebben sommige diëten beter effect op ons dan anderen. Iemand kan ons een sensationeel afslankprogramma aanbevelen, dat vervolgens volstrekt ineffectief is …

Waarom gebeurt dit?

Allereerst moet u zich realiseren dat ieder mens anders is en we hebben allemaal verschillende levensstijlen. Afhankelijk van onze lichamelijke activiteit, werk en andere factoren die ons leven bepalen, worden specifieke voedingsstoffen verbruikt. Daarom is het bijna vanzelfsprekend dat niet iedereen hetzelfde zou moeten eten. Het blijkt dat ons welzijn, één van de belangrijkste factoren is die onze gezondheid bepaald. Vanuit ons welzijn bestaat namelijk de vraag naar bepaalde producten. Deze producten hebben de neiging om ons in depressie te laten vallen of de stress weerstand in ons bloed te verhogen. Het bloed in ons lichaam doet een hoop extra’s – het is betrokken bij het ​​transport van zuurstof en voedingsstoffen, verwijdering van bijproducten van de stofwisseling, de regulering van het water, verdediging tegen ziekteverwekkers en de immuunsysteem controle.

Het belang van bloedgroep

Vanuit alle bovengenoemde omstandigheden volgt een voor de hand liggende idee – kies een dieet dat is aangepast aan de individuele behoeften van elke bloedgroep, namelijk: O, A, B en AB. Dankzij de verworvenheden van de moderne wetenschap, is een afslank voedselprogramma ontworpen op de behoeften van ons lichaam. Het werd ontwikkeld door twee artsen (vader en zoon) James D’Adamo en Peter D’Adamo. Hoewel dit een relatief nieuwe methode is, wordt het steeds meer populair onder mensen op zoek naar de juiste voeding.

Basisvoeding in overeenstemming met de bloedgroep.

Het gebruik van het dieet is relatief eenvoudig. De methode verdeelt mensen in vier groepen, namelijk die met bloedgroep O, A, B en AB. Het belangrijkste principe van het dieet is om maaltijden te eten met neutrale producten waarvan is vastgesteld dat ze wenselijk zijn. Neutrale producten zijn producten die lectine bevatten. Lectine zijn rijk aan componenten die de goede werking van het lichaam mogelijk te maken. Ongepaste producten zullen geleidelijk worden verwijderd uit onze voeding. Natuurlijk zal er niet direct iets gebeuren, maar vergeet niet dat de effectiviteit van het dieet hoger zal zijn als we deze ongewenste producten consequent vermijden. Bloedgroep dieet vraagt ​​van ons om te onthouden welke producten geschikt zijn voor ons, en welke beter zijn te vermijden. Om ons te helpen wordt dit uitgewerkt tot een lijst.

het bloedgroepdieet

Vermeldenswaardig zijn de producten, die neutraal zijn of wenselijk voor de verschillende bloedgroepen, waardoor het makkelijker is dit dieet voor meerdere mensen, in bijvoorbeeld een gezin, met verschillende bloedgroepen. Daarnaast is de kwaliteit van de dieetproducten belangrijk, idealiter is het als we natuurlijk voedsel eten. Speciaal aanbevolen is datgene afkomstig van de biologische landbouw. Het probleem kan de hoge prijs van dergelijk voedsel zijn, maar we kunnen het vervangen door verse top producten die beschikbaar zijn in dat seizoen. Tijdens de lente en de zomer, eten we zoveel mogelijk fris en volwassen planten en groenten van binnenlandse gewassen. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft. In de winter nemen we bonen, noten, diepvriesproducten en verse kruiden die we thuis groeien. We moeten ook niet vergeten om volkoren brood, rijst, granen, volkoren pasta en vlees en vis, waarvan de oorsprong bekend is te kiezen

Een dieet dat overeenkomt met onze bloedgroep zal ons helpen gewicht te verliezen en het gewenste gewicht te behouden. Maar het heeft een veel bredere toepassing –het kan een meerwaarde zijn voor onze manier van leven. Dankzij dit dieet zijn we ook minder vatbaar voor de ziekten en helpt het ons om gezond te leven voor vele jaren. Met behulp van deze methode kunt u gemakkelijk ongewenst gewicht verliezen, door het elimineren van slecht verteerd voedsel uit ons menu, die zich ophopen in ons vetweefsel en giftige stoffen uitscheiden. We hoeven geen calorieën te tellen of porties uit te meten. Maar verwacht niet direct resultaat. Houd er rekening mee dat een te snel gewichtsverlies een negatieve invloed op onze gezondheid heeft – wat leidt tot ondervoeding en verminderde afweer. Bloedgroep dieet is goed uitgebalanceerd en helpt, door middel van de eerder genoemde opheffing van slecht verteerd voedsel en toxine wapens, overtollig gewicht te verliezen op een gezonde en veilige manier.

slank in balans