Ontdek hoe ook Jij als vrouw je bmi kunt berekenen en verlagen!

overtollig buikvet

Het normaalgewicht of streefgewicht is te berekenen met de zgn. Quetelet-index, ook wel Body Mass Index (BMI) genoemd. De Belgische antropoloog L. Quetelet (1796-1874) heeft een methode ontwikkeld waarmee het normaalgewicht kan worden bepaald. Hiervoor wordt het huidige gewicht van de persoon gedeeld door het kwadraat van de lengte in meters. Als formule: gewicht lentgte * lengte. Gelukkig hoeven we deze formulie niet zelf uit te gaan rekenen want door middel van deze handige BMI calculator bereken jij simpel en snel je ideale gewicht. Schuif de “bolletjes” van boven naar beneden of geef handmatig uw lengte en gewicht op.

Bmi Berekenen Vrouw Uitkomst Tabel

Als de uitkomst tussen de 18,5 en 24,9 ligt dan heeft u een normaal gewicht. Is uw BMI onder de 18,5 dan heeft u te maken met ondergewicht. Tussen de 25 en 29,9 spreken we van een een licht overgewicht en komt u boven de 30 of hoger uit?, dan heeft u te maken met een verontrustend overgewicht. Is uw BMI te hoog bevonden? kom dan vandaag nog in actie. Wij hebben een aantal afval-methodes gevonden die erg effectief zijn. Ze gaan jou gegarandeerd helpen om het ideale gewicht te bereiken.

Het normaal gewicht is het gewicht wat iemand in overeenstemming met zijn of haar lichaamsbouw zou mogen wegen. Het bepalen van het normaal gewicht is zinvol in verband met de indeling in gewichtsklassen bij sporten. Denk hierbij aan roeien, gewichtheffen, boksen, judo etc. Er wordt een relatie gelegd tussen het werkelijke lichaamsgewicht, het percentage onderhuids vet en het normaal gewicht. Op deze wijze wordt het mogelijk een verantwoord advies te geven inzake de haalbaarheid van een bepaald wedstrijdgewicht.

Snel en gezond afvallen – 5 tot 7 kg in 2 weken.

Veel vrouwen hebben te maken met overgewicht en willen daar graag van af. Wellicht heb je al verschillende dingen geprobeerd maar wil het gewoon niet lukken. Afvallen betekent doorzettingsvermogen. Zonder doorzettingsvermogen gaat het je natuurlijk nooit lukken om van dat overtollige vet af te komen. Zoals je misschien wel weet zijn er veel diëten wat zeg ik Heel veel diëten. Maar waarom is het dan zo dat veel van die afvalmethodes niet werken?. En ook al werken ze, waarom is het maar voor korte duur?. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel, ieder mens heeft een ander lichaam en moet op een andere manier worden behandeld.

Bmi Berekenen heeft onderzoek gedaan naar de beste methodes om af te vallen. De beste methode van Nederland is op dit moment toch wel “HET MENTALE DIEETPLAN”. Overal op internet hoor je goede verhalen van mensen die in zeer korte tijd 5 tot 17 kilo zijn afgevallen. Ik zou hier tientallen; wat zeg ik honderden ervaringen van tevreden gebruikers kunnen neerzetten. Maar wij van bmi berekenen denken dat deze methode al zo bekend en geweldig is onthaald, dat wij hier eigenlijk maar weinig woorden aan toe hoeven te voegen.

Katja Callens is de vrouw achter dit geweldige dieet. Katja heeft een methode gevonden dat perfect aansluit op jouw eigen lichaam en persoonlijke gesteldheid. In het Mentale Dieet Plan wordt je niet verteld dat je uren in de sportschool moet zijn om 5 tot 17 kg af te vallen. Nee je leert hoe je mentaal sterk moet zijn. Wees er van bewust dat afvallen voor 80% tussen je oren zit. Via deze afval-methode krijg je geweldige tips en leer je hoe je binnen 14 dagen al 5 tot 7 kilo kunt afvallen. Lees hier de ervaringen van honderden tevreden “Cursisten van Het Mentale Dieetplan”.

Lichaamsbouw Vrouw

Een vrouwenlichaam is heel anders dan een mannenlichaam.Zo hebben mannen over het algemeen meer kracht dan vrouwen. Dit heeft invloed op de manier waarop we bijvoorbeeld sporten, hardlopen, of werken. Het grote verschil zit hem in de lichaamsbouw van een vrouw. Zo hebben vrouwen een breder bekken en is de X-stand van de knieën anders. Ook hebben vrouwen vaker een hoger vetpercentage en zijn de banden en pezen een stuk flexibeler.

Veel vrouwen zijn niet tevreden met hun lichaam, en zouden er graag iets aan willen veranderen. Een borstvergroting, botox-behandeling of het weg laten halen van vet is een veel voorkomend “modeverschijnsel”. Voor een borstvergroting betaal je al snel een paar duizend euro. Jaarlijks ondergaan meer dan 6.000 vrouwen in Nederland een borstvergroting. Als je kleine borsten hebt, kan dit zorgen voor problemen met jezelf zoals; schaamte, geen bikini topjes en natuurlijk jaloezie.

Wordt een borstvergroting vergoed?

In de meeste gevallen wordt een borstvergroting niet vergoed. Is er sprake van een medische reden zoals een cupmaat verschil tussen beide borsten, dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Het kan ook zijn dat u vrouw onvriendelijke borsten heeft. Dit wil zeggen dat de borsten zodanig klein zijn dat u zich niet meer vrouwelijk voelt. Dit kan leiden tot psychische klachten of sociale verwikkelingen. Wilt u dus in aanmerking komen voor een gedeeltelijk of gehele vergoeding, dan dient u een verklaring te hebben van bijvoorbeeld een huisarts of psycholoog.

Percentage onderhuids Vet

Er zijn een aantal methoden voor het bepalen van de hoeveelheid lichaamsvet.

 • Onderwaterweegmethode
  Bij de onderwaterweging wordt de densiteit (compactheid) van het lichaam
  vastgesteld door bepaling van het volume volgens de wet van Archimedes.
  Deze wet luidt: Een voorwerp, ondergedompeld in een vloeistof.
 • Dexa-Methode
  De DEXA-methode (Dual Energy X-ray Absorptiometry) is een relatief nieuwe
  techniek die zeer accuraat en nauwkeurig is. Dexa scheidt het lichaam in 3
  delen, namelijk mineralen, vetvrije massa en vetweefsel.
 • BIA-Methode
  De BIA-methode ( Bioelectrical Impedance Analysis) meet de elektrische
  weerstand van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage
  kan worden berekend.
 • Huidplooidiktemeting
  Het percentage onderhuids vet en de daaruit afgeleide hoeveelheid vetvrije
  massa worden bepaald met behulp van huidplooidikte metingen.

 

slank in balans