Tips om met een groep te gaan afvallen.

sportkleding laten bedrukken

sportkleding laten bedrukken

Wat is er leuker dan samen met een groep streven naar een lager gewicht? Zeker in de maanden voorafgaand aan de zomer willen veel mensen nog snel wat kilo’s verliezen. Je wilt er immers wel goed uitzien als je met je bikini of zwembroek over het strand loopt. Er zijn verschillende manieren om als groep af te vallen. Zo kun je er met z’n allen voor kiezen om samen naar de sportschool te gaan, samen lid te worden van een sportclub in de buurt, enzovoorts. Bovenal kan het behoorlijk motiverend werken om als groep af te vallen! Op het moment dat je eigenlijk niet wilt sporten, kan de groep je over de streep trekken om alsnog aan de slag te gaan.

Vorm samen een nieuwe sportclub.

Een van de mogelijkheden die je hebt bij het afvallen met een grote groep is het creëren van een nieuwe sportclub. Je hoeft je natuurlijk niet in te schrijven als officiële vereniging als het alleen om het afvallen gaat, maar sportkleding laten bedrukken kan in zo’n geval wel erg leuk zijn. Zo heb je het idee echt een eenheid te zijn met z’n allen! Door de tijd heen kunnen vrienden en kennissen zich eenvoudig bij jullie groep aansluiten, waardoor de groep steeds groter en gezelliger wordt.

Geregeld activiteiten organiseren.

Je hoeft natuurlijk niet altijd als groep te sporten. Daarbij heeft ieder z’n eigen schema, waardoor het soms behoorlijk lastig zal zijn om op hetzelfde moment af te spreken. Wel kun je als groep geregeld activiteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een dagje sporten in het bos, een mooie fietstocht door de duinen, enzovoorts. Dergelijke activiteiten kunnen je nieuwe motivatie geven om te gaan sporten en zijn daarbij erg gezellig. Welke activiteiten ga jij de komende periode organiseren?

slank in balans